Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyuszim ilyen megjátssza...

A nyuszim ilyen megjátssza magát vagy tényleg rosszul lehet?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete kezdte el ezt csinálni. Mikor mentem valahova nyáron délután, délelőtt mindig kiengedtem a ketrecből, és legközelebb csak este látott és akkor is kiengedtem mindig.

Szóval kb 2 hete kezdte el azt csinálni, hogy amikor kiraktam délelőtt, akkor már nem ugrándozott, nem kellett neki az imádott kajája, semmi, rossz kedve volt, stb.

Lehet, hogy ott rontottam el, hogy ilyenkor az első 2-3 alkalommal lemondtam a programomat és itthon maradtam vele.. Utána érdekes, rendbe jött.

Szóval ma reggel is kiraktam, megint "rosszul lett", de én elmentem, és estére hoppá, semmi baja.

Szerintetek is csak megjátssza?:) Amikor nem mentem sehová, akkor kint volt 14-23-ig.

2012. szept. 2. 21:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy elviselne maga mellett még egy nyuszit, a nyuszik nem kifejezetten társas lények. Lehet hogy manipulál, de én azért megnézetném még egyszer, vagy tényleg átgondolnám mit hogy eszik, nem-e kap mostanában mást, vagy valami újat, nehogy aztán valami komolyabb legyen.
2012. szept. 3. 16:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Majdnem kiskora óta ezt a tápot kapja, ez a legkeményebb és ha nem koptatja eléggé, akkor túlnő neki, sajnos foghibás. Egyszer kellett vágatni, a szénát már nem bírta enni, a táp meg ilyen puha volt, a doki szerint az volt a baj. Szóval most szénázik sokat, meg ezt kapja és a fogai is tökéletesek.
2012. szept. 3. 16:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne idegeskedj! Bárki bármit is mond, a nyuszik hihetetlenül rafináltak és ne aggódj, mert attól szerintem ugyanúgy foglalkozol a nyusziddal meg gondozod, mert néha valahova menned kell vagy kikapcsolódsz, ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel téged, másnak gyereke van mégis ha valahova el kell mennie, elmegy. Nekem is van egy "kis nyuszim", olyan, mint egy gömb ( de csak a szőre miatt, nem hízlaltam túl:)) Neki is szoktak hangulatingadozásai lenni, van, hogy egy egész napig nem eszi a szénát, aztán este bedarálja az egészet. Van, hogy megeszi egyszerre az összes tápot amit kiteszek elé, van, hogy csak másnap eszi meg, hol elvan és csak fekszik, de van, hogy rohangászik (de sajnos mostanában elég lusta). Azt olvastam, hogy ez náluk függhet pl az időjárástól is és ez normális dolog. De azon sem lepődnék meg, ha valóban csak megjátszaná magát a nyuszid, mert enyém is sokszor nagyon bután néz, de pontosan tudja, hogy mit nem szabad és elég egy pillanat, hogy nem nézek rá oda máris rosszat csinál, figyeli, hogy mikor nem nézek oda. Esküszöm! Nem engedem őt fel soha az ágyra, ha meg van ágyazva, de ha ki van engedve és épp kiszólok a szobából egy pillanatra felmegy az ágyra és odapisil, szekrény mögé sem szabad bemennie, de ha csak egy pillanatra elfordítom a fejem beszalad villám gyorsan.
2012. szept. 3. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!