Melyik Szolnokon a legjobb kisállat kereskedés?
Szia! én szolnoki vagyok!
Én csak 2 állatkereskedésről tudok:
Ez az egyik: [link]
Ez pedig a másik: [link]
Az első kereskedésben rengeteg hal van, viszont hörcsög alig. A múltkor csak tengerimalac volt. Sok az egyéb felszerelés is.Én it vettem meg az akváriumomat mindennel. És, a hörcsögömet is innen vettem volna, de akkor sem volt.
A másodikban viszont rengeteg állat van és viszonylag jól vannak tartva.Szerintem ott vegyél meg mindent (mint ahogy én). Kedvesek a vevővel,segítőkészek.De a vásárlás előtt kérdezt meg az eladőt a pontgyűjtésről(törzsvásárlói kártya) [link] legyen-torzsvasarlonk.html !
Ha van egyéb kérdésed bátran írj privátot!
én szintén kettőt ismerek, az egyik amit az 1. válaszoló mondott másodikként. én kifejezetten nem szeretem, az eladó inkább kint cigizett, mint hogy beállt volna a kassza mögé...
a kedvencem, ahol mindent veszek, egy kissé eldugott helyen van, a Magyar úton. (nem messze a Verseghytől) van egy fodrászüzlet, amögött van. (ott egy parkoló, meg valami varrós bolt is)
rendesek az eladók, meg minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!