Kisnyúl elpusztulásának lehetséges okai?
7 kisnyúl egy alomban. A hétből volt egy, aki nagyon satnya volt (feleakkora, mint a többi). De már 10 hetesek is elmúltak, azt hittem ilyenkorra már vége a természetes szelekciónak. Tegnap mégis elpusztult.
Remélem nem betegségben, hanem a természetes kiválasztódás eredményeként.
Van valaki, aki ért hozzá?
Nincsenek külsérelmi nyomok rajta.
Szia
Elősször is azt szeretném megkérdezni hogy adtál e nekik zöldet PL:. (lucerna, fű stb.)
Elsősorban tápot kaptak, kiegészítésként szotyit és búzát. És minden nap kapnak körtét és almát.
Füvet, falevelet utoljára múlt héten szerdán kaptak.
Nem volt felfújódva, nagy hasa volt neki.
mert én úgy jártam, zöldet+tápot adtam nekik és mégis felfújódtak, 2-nap alatt 8-8 kisnyúl pusztult el.
Nem volt felfújódva. Sőt pont hogy nagyon kis semmi volt, ahogy kézbevettem, alig volt súlya és méretre is feleakkora.
A nagy kánikulában az ő szőre volt a legizzadtabb. De tegnap pont nem volt olyan meleg, hogy hőguta lett volna.
Sajnos ma reggel halva találtam még egyet. Most gyorsan külön raktam, amennyire lehet őket (5-öt három felé tudtam választani).
:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!