Miért gubbaszt a nyuszim? Help!
Figyelt kérdés
A 9 hetes nyuszim egész nap gubbasztott, illetve próbált kiszökni,de mikor épp nem szökni próbált csak ült a wc-jén és gubbasztott. Most nem rég kiengedtem és a másik nyuszival ellentétben aki mindent élénken körbe szaglászott, csak leült egy helyre és gubbasztott és ugy láttam mintha csikorgatná a fogát, nem hallottam, de láttam hogy mozgott a szája meg éreztem a buksiján hogy a fogai csikordulnak. Ha megsimogattam arrébb ment és ott feküdt le. Mi baja lehet? Beteg egyáltalán? Legközelebb csak hétfőn tudom elvinni állatorvoshoz. Mit tehetnék addig? Egyébként eszik iszik.2012. aug. 25. 22:18
1/4 anonim válasza:
Ügyeletre nem tudod elvinni? Vagy felhívhatnál holnap reggel egy nyuszis állatorvost. De az is lehet, hogy csak a nagy melegtől ilyen. Majd írd meg, hogy mi lett vele:).
2/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy Németországban vagyok és nem igazán tudom, hogy itt hol van állatorvos, egy hete van itt a nyuszi és én meg 3 hete Németországban, nem tapasztaltam még ki, de gyanítom itt sincs nyitva vasárnap egy orvos sem:S Szóval leghamarabb csak hétfőn tudnám, de most megint érdeklődő lett. Itt egyébként nincs meleg.
2012. aug. 25. 22:29
4/4 A kérdező kommentje:
sajnos elpusztult rá egy pár napra :(
2013. jún. 25. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!