Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyulak télleg büdösek és...

A nyulak télleg büdösek és nagyon hullatja a szőrét? (Lakásban tartott)

Figyelt kérdés
Anyum azt monta hogy ezér nem lehet nyuszim,tisztábba vagyok vele hogy nagy mozgás igényű,és hogy nem egy olcsó mulatság,úgy kb 10 000 ft értékbe nézztem ketrecet hozzá,egyedül lenne,de amint haza érnék az iskolából kiengedném elkerített helyre és miközbe a leckét csinálnám az ágyon nézzném is hogy mittcsinál (pont oda terveztem a helyet ahonnan láttom is,nem egy húú de nagy,de ki élheti magát :D) De anyum és apum abbba a hittbe hisz hogy a nyúlak büdösek... én probáltam nekik mondani hogy ha ivartalanitjük (ami megin nem olcsó) akkor nem lesz az,és aztmondtam hogy ha megse probáljuk akkor honnan tudjuk hogy télleg büdösek-e? Légyszí választ!Régi álmom egy nyuszi!:3

2012. aug. 25. 18:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tenyésztőtöl venném :)
2012. aug. 27. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!