Ez jó jel a nyuszimnál?
Figyelt kérdés
A lány nyuszim nagyon izgága még csak most került ugye hozzánk most van itt 5 napja. 8 hetesek a fiúnyuszimmal aki szintén vele együtt került hozzánk. Minden érdekli és állandóan két lábon figyel valamit. Pedig már az egész szobát felmérte egy nap vagy 50x. Ma is kint volt és feljár az ágyra amikor lepihen csak akkor tudom megsimogatni, és olyankor ropogtatja a fogát ez úgy tudom jó jel. És amikor elmentem a szoba egyik végéből a másikba utánam ugrált. Ha szóltam neki először csak figyelt aztán az esetek nagyrészében feljöt az ágyra hozzám. De ott is csak szimatol meg nézelődik aztán lemegy ha szólok neki megint csak néz, vár egy kicsit és feljön:) Vagy csak én gondolom hogy azért jött mert szóltam? Ez jót jelent? Lesz ennél kezesebb? Ha igen mit tehetek még? Csak várni? Kézből etetem szoktam nekik fűzfaágat adni nagyon szeretik. És szinte egész nap kint vannak kisebb nagyobb megszakításokkal. A fiú nyuszim viszont mindenkit puszilgat ahol ér, de ő sem marad meg kézben őt nehezebb megfogni mint a kislányt fog javulni? Előre is köszönöm a válaszokat.:)2012. aug. 23. 17:58
1/2 anonim válasza:
Jaj, hát persze, hogy jó jel! Az én két nyuszim már nyár eleje óta megvan, nem félnek, de nem is mutatják ki a szeretetüket. Egyértelmű, hogy imádnak! :))
2/2 anonim válasza:
Szeretnek a nyuszijaid. De a nyuszkók nem szeretnek kézben lenni, szóval ne emelgesd őket, ne akart az öledben simogatni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!