Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy vegyen tengerimalacot?
hát, az igaz hogy kicsit büdösek, de ha tisztán tartod akkor nem.
és ha anyukád nem engedi akkor beletörődsz.
látom akkor nem csak az én anyukám nem engedi a kisállatokat..én törpesünt szeretnék de nem engedi..én SAJÁT pénzemből nevelném,gondoznám,szóval anyuéknak nem kéne belefizetni..:) :/ de semmi,nem engedi :S nem akarom feladni vagy beletörődni ahogy az első mondja mert ha feladom akkor azt nem is akartam igazán,én evvel érvelek..a terrárium már megvan,csak linóleumot kell bele venni valahonnan :) szóval aki tud nekem is segíthet hogy én hogy vegyem rá anyut..MEG a kérdezőnek is segítsetek! vagy ha normális választ ad neki az már nekem is nagyon sokat segít!! már aranyos képeket és vicces videókat is mutattam sünikről, néha 1,2 kis esélyt látod,de nemhinném! kérdező : ha az én válaszomba találsz valami hasznosat akkor felhasználhatod :DD hátha neked sikerül!
sok szerencsét
13/L
mond meg neki hogy nem büdösek.akár neki nem is kell látnia.de ha mondjuk beleegyezik és kapsz egyet de azt mondja hogy tartsd távol tőle akkor azért egyszer mutasd meg neki hogy milyen aranyos állat is ő valójában.
de ha tisztán tartod a helyét akkor nem olyan büdi
Biztos, hogy t.m. akarsz?
Vagy semmit sem enged?
Valahogy csak rá tudod venni!
DE SEMMIKÉP NE ADD FEL!!!
Maradhatnál a KISEMLŐSÖK körben. Egér,pati NEM, de monjuk
NYÚL!!!!
:D Na csá!!!
Köszönöm a válaszokat!:D
2. válaszoló:én is mutattam neki ilyen videókat, az egy kicsit segített,de még mindig nem akar venni!:(
4.válaszoló:igen tengerimalacot szeretnék,de nem nagyon engedi.:(
Még egyszer köszi a válaszokat!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!