Mi történne ha testvérek párosodnának?
Tengerimalacokról van szó,szándékosan nem akarom hogy párosodjanak,de ha pl a kisfiú kimászna és a nővérével ellenne....:)))))) Mi történne?Nem lennének betegek a kapcsolatuk gyümölcsei? Ez a beltenyészet-sok helyen olvasom,de nem tudom mit jelent?
Még 1x mondom: Nem akarom szaporítani őket!!!! Hobbi szinten tartok kisállatot!
Beltenyészet az nem mindig rossz dolog.
Kutyáknál a nagy tenyésztők csinálnak ilyet párszor,amikor valamilyen típusra akarnak visszatényesztni.
Benne van a pakliban,hogy beteges kölykök lesznek,viszont ugyanúgy megvan az esélye annak,hogy előjönnek a jó tulajdonságok is.
Igen legfőképpen a kockázat ami engem visszahúz az ivartalíttatástól,és utánna az ára!
A malackák úgy vannak hogy kaptam egy kis fiút,aztán hoztam hozzá egy feleséget...született 3 poronty,1et elajándékoztam megbízható gazdikhoz,egy kis fiú és egy kis lány pedig velünk maradt! Az apa a fiával az anya a lányával van külön helyen! Így nagyon jól elvannak,szerencsére,élvezik egymás társaságát...:)
1-2 hónapja a kis fiú véletlenül összekerült a tesójával(nem sokkal azután h szétlettek választava) és hát rámászott....amint észre vettem leszedtem a tesóról...szerencsére a csajszi nem lett vemhes....és ebből jött a kérdésem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!