Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egerek megszoktatása?

Egerek megszoktatása?

Figyelt kérdés

Két egérkét kaptam pár hete. Már nem verekednek, megszokták egymást. Az egyik ismerős azt tanácsolta (neki patkányai vannak), hogy kézből etessem őket, mert akkor hozzászoknak a kezem szagához. Az egyik elveszi kézből a magokat, a másik nem. Nem akarom csak úgy bedobni nekik, mert attól tartok, hogy az egyik eleszi a másik elől a tápot. Hogy lehetne rászoktatni, hogy elvegye kézből?

Ja, meg elég ritka a szőrük, arra esetleg ha tudna valaki valami házi tippet, akkor megköszönném! :)

2012. aug. 14. 23:48
 1/3 anonim válasza:
Szerintem idővel elveszi majd a másik is az eleséget a kezedből,csak etetéskor tegyél valami elválasztót a két egér közé,szerintem lehet ,hogy az egyik fél a másiktól és azért nem eszi meg.Kitartás és meglesz az eredmény. :)
2012. aug. 16. 17:26
 2/3 anonim válasza:
Milyen fajta egereid vannak ?
2012. aug. 16. 17:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Sima háziegér csak albínók :)
2012. aug. 21. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!