A tengerimalac éjjszaka nyugodtan alszik vagy aktívan mászkál a ketreceben?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 09:49
1/3 anonim válasza:
Éjszaka aktívak, főleg este és hajnalban.
Napközben meg nagyrészt alszanak vagy legalábbis nyugodtabbak.
2/3 anonim válasza:
A tengerimalacok NEM éjszakai állatok. Ők nappal aktivak és éjszaka alszanak. Viszont a malacok rövid ideig pihennek,utána élelmet keresnek és esznek,utána megint pihennek. Szóval éjszaka is esznek,mászkálnak,de nem annyit,mint nappal. Én malacaim nappal is sokat pihennek. Éjszaka is,de néha hallom őket enni.
3/3 anonim válasza:
Az én malackám éjjel is felébredt enni-inni. De többnyire aludt. Hajnalban viszont amint világosodott már jött is a hangoskodás, hogy "Anyúúúúúúúúúúúú nyami nyami hűtőből" :)
Este viszont rendkívül aktív volt. Amint hazaértem már jelezte, hogy ki akar jönni a ketrecből, és kinn volt fekvésig, a ketrec csak akkor volt zárva, amikor nem voltam otthon, nehogy lelépjen. Játszottunk, fogócskáztunk, pihiztünk, imádta ha a pocakját vakargattam.
Sajna már elhunyt, nagyon beteg lett és nem volt már fiatal sem. :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!