Hogy vegyem rá apumat hogy elvigyük a nyuszit is nyaralni?
Mert nem szeretném őket itt hagyni barátnőmnél.Mert ő sajnos nem nagyon érti meg hogy az én nyuszim nagyon félénk,nem olyan mint a többi nyuszi.És nem szeretném hogy mire hazajövök legyen egy agresszív nyuszim:S
Meg pl olyanokat csinál vele amiket nem szeret hátulról simogatja megakarja fogni pedig azt nem szeretik a nyuszik,és hát nagyon féltem:S
Esetleg volt már valaki ilyesmi helyzetbe?
3nap csak
de viszont barátnőméknél cigiznek,van 2 kutya abból egy bent van egésznap ,van 1 macska is:S
Nyuszim nagyon fél a zajoktól és barátnőm folyton zenét hallgat hát nem halkan,néha mélyszólóval
És egész nap a házába lenne szegény a félelemtől,de a barátnőm már csakazért is kirángatná szerencsétlent:'(
de csak 1 óra lesz az út
annyi idő alatt nem lehet semmi baja
,ott lesz mellettem
Egyébként a többi barátnőm nagyon messze lakik:S
Az mit takar,hogy nagyon messze lakik a többi barátnő?
Egyébként 1óra út olyan nagyon nem hosszú.Én nyuszim mikor megvettem kicsit több mint 2órát utazott.Kibírná az utat.Persze figyelni kell a melegre,klíma ne legyen stb..De azért nem hiszem,hogy olyan nagyon vészes lenne azaz 1óra.Hogy viselte máskor az utazást a nyuszid?
Hova mentek nyaralni? Lehet, hogy ott nem is néznék jó szemmel a nyuszit.
Estetleg hagyd otthon, és adj kulcsot a barátnődnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!