Lehet adni a tengerimalacoknak inni?
te nem vagy normális!!! egyik sem halt meg vízhiány miatt. Meg más miatt se.
Az, hogy ba*d meg, az egyrészt nem ide való, másrészt sz-szel kell írni, nem z-vel.
Előbb tanulj meg gondolkodni, azután beszélni, végül pedig írni, akkor majd írkálhatsz.
Szép napot:)
juvan már ba*zdmeg nem mindegy mit irok ki??
olyan szánalmasak ezek a roh.t emberek!!!!
jó majd ha kiírsz egy kérdést,akkor írom azt h bas*dmeg te rohadt...nemtom mi!!!!állítsál magadon!! mi a fa*t szólsz bele?? vannak még hül.e kérdések...
idiót aaaa!!!
tanulj meg írni!!!és aztán beszélni...
nagy szánalmas fejű-.-"
A kérdezőhöz: Te, ezek nem neked szóltak!! Úgy olvasd a válaszokat, hogy a nem hasznosakat is mutassa! Én szépen válaszoltam neked(18.06 20.50 20.51-es vagyok), nekem is vannak tengerimalacaim. amiről te beszéltél hozzászólásról, amin megsértődtél(persze jogosan-senki nem örül ha ilyet kap-de ezt nem te kaptad)azt egy másik hozzászólónak írtam, aki úgy tűnik csak azért regisztrált h mindenbe beleköthessen. Már más témáknál is találkoztam a felettébb értelmes válaszaival.
Nem neked szólt, hanem neki!!!! De nem tűnt fel, hogy te nem is ba*d meg-eztél? Hanem ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!