Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A Görényemet hogy lehet...

A Görényemet hogy lehet betanítani patkány vadászatra?

Figyelt kérdés
Vagy ne is próbálkozzak, milyen kortól szokták vinni a görényt patkányirtásra?
2009. júl. 21. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
neked van görényed?milyen?harapós?visszajön a vadászatról a görény egyáltalán?mert én azt hallottam csak akkor lehet vadásztatni ha legalább 2 göri van és az egyik egy ketrecbe marad addig mert a vadászó vissza fog jönni hozzá.
2009. júl. 21. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez olyan náluk, mint a macskáknál, hogy ösztönösen vadásznak. Ez most hülyén hangzik, de a mi macskánk nem az anyja mellett nőtt fel, mégis tud vadászni. Meg is tisztel a zsákmánnyal.
2009. dec. 5. 19:36
 3/4 anonim válasza:
Be lehet tanítani, régen az üregi nyulakra vadásztak velük.
2010. dec. 23. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:

mindenképpen 2 göri kell hozzá... a lényeg, hogy jó legyen a viszonyuk mondjuk egy pár az egyiket,kiengeded először a vad felé indul, de amikor nincsen vad, akkor visszatér a másik állathoz

azt úgy kell oda rakni a lyukhoz, hogy ne széllel szemben legyen.

szóval a szagát vigye befele a ketrecben lévő állatnak.

2011. jan. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!