Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit ajánlótok törpenyuszi...

Mit ajánlótok törpenyuszi vagy tengerimalac?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 16:47
 1/4 anonim válasza:
Tengerimalac. Egyértelmű. Szerintem aranyosabbak, kevesebb a gond velük (egy kicsit), és azt hiszem kisebbek is, ha ez szempont. De a te döntésed, én csak elmondtam a véleményem.
2012. aug. 12. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem régebben volt egyedül egy tengerimalacom, és én úgy szórakoztattam, hogy anyu és én fogócskáztunk vele. Így: rátettük anyuék hatalmas nagy franciaágyukra, és letettük a tengerimalacot,és egy helyben maradt, mert még ismeretlen volt neki a hely, és én fogtam magam, hátulról megkerültem (ez nagyon óvatos legyen, mert a malacka megijedhet,és finoman hozzáértem, és megdögönyöztem, majd elmásztam előle. DE jött anyum, és őt meg megkergette :D

És úgy fogta meg az anyut, hogy felemelte a fejét, ezzel tudatta, hogy ő már nem fogó. És hozzám menekült, hogy még véletlenül se ő legyen a fogó! :D :D

2012. aug. 12. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a tengerimalac!

Én nekem tavaly elpusztult, igaz hogy egyedül volt, de 9 és fél éves volt!!

Mindig Úgy csináltam, hogy reggel , mikor még nem mentem suliba, állandóan a kezembe vettem, majd mikor fél egykor iskolából jöttem haza szintén szabadon volt az egész panellakásba, hím volt, alig tudtam elhinni, hogy itt utunk végleg szétszakad....

Tehát mindig kint volt, ha valaki (általában én, de mentem közben ide oda) és egyáltalán nem volt szomorú, mert minden fél évenként vittem dokihoz kiviszgáltatni, márvagy 50 éve tengerimalacokkal foglalkozik, s egyszer meg is kérdezte tőlem a doki, hogy mit csinálok én ezzel a malaccal, hogy állandóan ugrándozik, mármint állandóan boldog.

Mondom neki egyedül tartom.

2012. aug. 12. 20:46
 4/4 anonim válasza:
Szerintem nyuszit válasz mert sokkal aranyosabbak és nincs velük sok gond!
2012. aug. 13. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!