Mennyibe kerül egy tengeri malac ketrec?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy tengerimalacot de nem tudom hogy használt vagy uj ketrecet vegyek és hol??2012. aug. 7. 14:58
1/4 anonim válasza:
Egy 100*50-es ketreccel jársz a legjobban, kb. 10.000 Ft újonnan.
Használtan megúszhatod sokkal olcsóbban, nézz szét a hirdetős oldalakon!
Két malac érzi igazán jól magát, szerintem úgy tervezz!
2/4 anonim válasza:
A jobb ketrecek több ezernél kezdődnek, inkább közelebb a tízezerhez. A komolyabbak több tízezerbe is kerülhetnek. Tessék, itt épp van egy eladó ketrec malaccal együtt: [link]
De ha ugyanitt beírod, hogy kisállat/hörcsög ketrec, akkor nagyon sok találatot kiad. Nincs a közeletekben kisállat kereskedés, ahova be tudnál menni szétnézni?
3/4 anonim válasza:
ha boltba veszel akkor akár lehet 13.000 is,de ha használtat veszel akkor lehet hogy olcsóbb.de ahogy az előttem lévő mondta 2 malaccal jobban jársz.Sajna nekem nincs 2 csak 1 de én szeretnék mellé egy másikat,ja és figyelj 2 azonos neműt válassz!!ha csak nem akarsz piciket(2 lánnyal jól jársz):)
4/4 A kérdező kommentje:
kettőt szeretnék 2 lányt és öszi mindenkinek
2012. aug. 8. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!