Halywood tengerimalac táp miért nem jó?
én a Fressnapf-ba szoktam venni fit+fun tengerimalac eledelt 3kg 1 049 Ft, olcsó, és jó, szeretik a malacok, semmi panasz nincs rá!!
fit+fun tengerimalac eledel
Teljes értékű eledel tengerimalacok számára, extra C- vitaminnal - hozzáadott színezékek és tartósítószerek nélkül. Csak takarmányozási célra. Hűvös és száraz helyen tárolandó.
Összetevők: Gabonafélék, zöldség.
Beltartalmi értékek: nyersfehérje: 15,5%, nyersolajok és zsírok 2,9%, nyersrost 16,5%, nyershamu: 7,9%, kalcium 1,2%, foszfor 0,55%. Adalékok/kg: A- vitamin 14.600 NE, D3- vitamin 2.240 NE, E- viamin (alfa- tokoferolacetát) 40 mg, C- vitamin 290 mg, réz (réz-II-szulfát) 0,09 mg.
ITAKRAFT Emotion Balance - tengerimalac eledel 600g
Összetétel: zöldségszármazékok (30% fű, 8,7% lucerna), gabonafélék, gyümölcsök (4,3% alma), ásványi anyagok, olajok és zsírok, aloe vera.
Az áruk a fit+funnak 1kg=429, míg a másiké amit Ti mondtok 1,8kg=3010Ft
elhiszem, hogy valamivel jobb alapanyagokból állítják össze a másikat, de mondjuk ez el is várható tripla áron sőtt...
alapból nem magevők a malcok, szóval inkább zöldség gyümi széna az ami kiteszi a mindennapi kajcsiját, emellé kaphat egy kis "tápot" ami ha tetszik ha nem még a Ti csoda kajátoknál is magvakból is áll.. :D
ha van pénzed és belefér vedd neki horror áron a "márkásabbat" ha meg nincs akkor jó a Fit+fun, nem lesz tőle semmi baja, szeretik, és ennyi! (van benne kukorica,amire azt mondják, hogy az malacnak nemjó, nem is értem miért teszik akkor bele,hisz tengerimalac táp van ráírva, ennek ellenére is ajánlom, hisz a malac nem hülye, ami nem jó neki nem eszi meg, így a kukoricát mindig ott hagyják!
Üdv mindenkinek!
Nagyon elvittük a kérdést!!!Hallywoodról kérdeztem nem a fit fun tápról!Én megveszem neki 864FT-ért/1kg a Versele Laga Cavia Pro prémium tápot, 2 hónapra elég 2 malacnak.Nincs benne midenféle kukorica ami hízótáp, meg szotyi csak táprúd ami 19,5% rosttartalmú.Nehogy már olyan drága legyen!430Ft/hónapra jön ki.Pfff, marha drága.
Szóval a Hallywood a kérdés továbbra is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!