Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen házi állatot ajánlotok?

Milyen házi állatot ajánlotok?

Figyelt kérdés
szeretnék valami kisebb háziállatot, de olyat amivel lehet játszani, lehetőleg nem büdös, kis termetű és olcsó.....nem tudom mit ajánlotok?!?!(hörcsög, tengerimalac, sün, papagáj)...a lényeg hogy valami házi állat....nem tudom mennyire gyakori kérdés, de ha nem haragszotok akkor most nem olvasnék vissza.....eddig kutyám volt, de sajnos öreg volt már így el kellett altatni és most szeretnék egy kisebb állatot...nem tudom melyik olcsó meg minden most nem nézek utána, de valami kiindulópontot ha tudtok adni azt meg köszönném

#ded3f
2012. aug. 6. 23:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem nyuszim van, de volt patkányom, és hörcsögöm is. Az olcsósága miatt ajánlottam a patkányt. A nyuszi eltartása sem kifejezetten drága, de mikor megveszed a kiinduló összeg elég magas. Nagy ketrec kb 15ezer, itató, etető, bódé, rágnivaló megint csak pénz, aztán őt oltani is kell, fél évente, ez se olcsó mulatság. Aztán alom, táp, széne, és ugye maga a nyusz is elég drága. De persze, megvenni csak egyszer kell, ezek után elég olcsón ki lehet hozni.
2012. aug. 9. 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem a papagáj a legértelmesebb azok közül amit írtál, legalábbis játszani csak vele tudsz majd :)
2012. aug. 9. 23:33
 13/17 A kérdező kommentje:
szerintem tengerimalac lesz vagy aranyhörcsög....nekem nem azért kéne kisállat mert játszani akarok vele hanem hiányzik a kutyám
2012. aug. 9. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért ne vegyél érzelmi pótléknak állatot mert hiányzik a kutyád. Sajnos őt semmi sem pótolhatja.

De ha még is vennél valamit akkor Csincsillát és Törpenyulat semmiképpen sem ajánlanám! A patkányt már inkább vagy esetleg papagájt de abból is egy okosabb fajtát amivel kapcsolatot tudsz teremteni. Mivel gondolom állati szeretetre vágysz és arra, hogy törődhess valakivel/mivel.

2012. aug. 10. 00:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Legmegfelelőbb a cica. Bármelyik menhelyen ingyen hozzájuthatsz, válogathatsz, melyiket találod aranyosnak, melyik megy hozzád és választ téged. Nagyon jó nézni is őket, olyan tökéletesen szép arányaik vannak. Az arcuk elbűvölően édes. A legtisztább állatok, állandóan mosakodnak. Még idős korukban is lehet játszani velük. A tartásuk a legolcsóbb. Az első beruházás alomtálca, alom (almozólapáttal kiveheted a kakit, pisit a WC-be lehúzhatod - abszolút egyszerű és kényelmes) evő és vizes edény. A száraz tápoknak széles választékát találod a boltokban a pénztárcádnak megfelelően. Ha a legdrágábbat választod sem több a kajája mint havi 1.500 Ft.

Én is fel tudok ajánlani egyet, 4 testvérének már sikerült gazdit szereznem, egy kis oltott, féregtelenített, egészséges, szobatiszta, fekete-fehér májusi születésű fiút. Persze, csak ha nagyon szereted. Rossz gazdinak nem adom.

2012. aug. 10. 23:01
 16/17 anonim ***** válasza:

törpehörcsög. ha kicsi korától kézhez van szoktatva jót lehet vele játszani.:)

és egyáltalán nem drága a tartása.:)

Budapestről vettem tenyésztőt, úgyhogy kis kezesbárány.:)

2012. aug. 10. 23:14
 17/17 anonim válasza:
kecskèt!
2014. febr. 20. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!