Milyen kis állatot javasoltok?
Figyelt kérdés
Olyan kis állatot keresek ami nyugodt,lehet vele erdõben,parkokban sétálni,nem támad gyerekekre sétálás közben:D,nincs semmi baja a vízzel(tud úszni),szeret fürödni(tudom ez kicsit sok elvárás de az is jó hogyha nem mindennek felel meg,légyszi normál válaszokat)köszönöm a normál válaszokat elõre2012. aug. 4. 13:26
11/18 anonim válasza:
Futni egy teknőssel? Ha türelmes vagy... :)
Vizi vadász kutyát keresel, talán labradort, talán vizslát, de rossz a topik...
És persze ha nem volt még kutyád, akkor azért gondold át hogy mivel jár időben, pénzben.
12/18 A kérdező kommentje:
Babakorom óta mindig vannak kutyák a környezetemben,csak most nincs,a tekivel csak vicceltem:),amúgy tekivel úszni viszont lehet:D,fe is írom a jelentkezõk listájára :DD
2012. aug. 4. 22:00
13/18 anonim válasza:
Én vagyok az a papagájos :D
14/18 anonim válasza:
15/18 A kérdező kommentje:
Jaj istenem ezek a minimalacok:D de aranyosak,utána nézek a tartásukról,úgy is szeretem a vaddisznókat csak azt nem lehet tartani:D az a jó bennük hogy van ami pont úgy néz ki(csak kisseb és aranyosabb),köszi papagályos(ha hívhatlak így) hasznos komment volt!
2012. aug. 4. 23:07
16/18 anonim válasza:
Igazán nincs mit! :D Az még a jó bennük, hogy vannak olyan okosak, mint a kutyák, ha nem okosabbak. :)
17/18 bamboochatheone válasza:
És egyenrangúnak tartja magát veled nem úgy mint a kutya vagy macska.
18/18 A kérdező kommentje:
Az mondjuk látszik rajtuk hogy okosak,csak éjszaka fura lessz hogy trappol össze-vissza:D
2012. aug. 6. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!