Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen pár illik hozzá?

Milyen pár illik hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akinek van egy Dzsungáriai törpehörcsöge, és mivel szegény Sütinek( hörcsög neve) egész nap unatkozik gondoltam ajándékba adok neki egy barátot. Nem vagyok nagy szakértő, szóval tudnátok mondani néhányat?+ Érdekelne néhány faház építési ötlet is.

2012. aug. 3. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:

nem jó ötlet... a hörcsögök magányos állatok inkább vegyél madárhomokot és egy tálat (kicsit magasabb szélű műanyag a legjobb, ilyen doboz) amibe belerakod neki a homokot fürdőnek... nagyon szeretik:)

egy futókerék sem lenne rossz (ha nincsen neki) sőt az kb a legfontosabb de legalább 20-25 cm átmérőjű legyen... aztán behetsz még állatkereskedésben élő lisztkukacot imádni fogja:)

2012. aug. 3. 23:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó ötleteket. Tudom hogy magányos állat ( de amióta a társa Gömbi meghalt alszik egész nap. Viszont akkor ugrált mindig.)Homok meg futó kerék már van neki, szóval valami ritka mégis egyszerű ötlettettel akarom feldobni őt és barátomat :D
2012. aug. 3. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Egy újabb párral nem biztos, hogy kijönnének. Mennyi idős Süti? Lehet, hogy már elmúlt egy éves, olyankor már kevesebbet rohangálnak.

Vehetsz esetleg neki egy futógömböt, abban a szobában elgurulgat, vagy csinálhatsz neki csőrendszert, azt nagyon szeretik.

2012. aug. 4. 00:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Házakra meg itt találsz tippeket, magad is megcsinálhatod fából, ha van egy kis kézügyességed.

[link]

2012. aug. 4. 00:27
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi...hát nem rég mult el 1 éves szóval kétlem..gömb meg van neki... a csőrendszer nem rossz ötlet..kiprobálom :D
2012. aug. 4. 00:34
 6/8 anonim ***** válasza:
a gömb nem jó neki...
2012. aug. 4. 01:23
 7/8 anonim ***** válasza:
A hörcsög magányos állat, ha veszel neki egy idegen hörcsögöt, és azt berakod a féltve őrzött területére, nagyon nagy verekedés lesz. Szerintem az alagút, mókuskerék, homok elég időtöltés neki, esetleg létrákat és faágakat tehetsz be. Egyébként a hörcsög elvileg éjszakai állat, valószínűleg ezért alszik nappal.
2012. aug. 4. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Itt találsz pár ötletet a csőre:

[link]

Azokkal kivezetheted a hörit bárhová! És csinálhatsz neki külső bázisokat. :)

A hörik imádják a kis otthonukat. Nagyon fogja élvezni a territórium bővítést.

2012. aug. 5. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!