Lehet e törpenyulat ketrecben, teraszon tartani?
Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 18:38
1/7 anonim 

válasza:

Hát??Ha elég nagy a ketrec,akkor is még ott van két tényezö:a déli kánikula még árnyékban is megviseli öket,és az esti szunyog csipések a fülét kikezdik.Az enyém a lakásba van és ott engedem szabadon,elzárva az elektromos vezetékektöl.
2/7 anonim 

válasza:

ha nem süt rá a nap, akkor megfelelő lehet.
3/7 anonim 

válasza:

én nem tartanám ottt mert télen nagyonhideg van ,nyáron megmeleg ,és a szúnyogok megis ölhetik,és a szél sem tesz nekik jót
4/7 anonim 

válasza:

Télen megfagy,nyáron meg megsül...Ráadásul én már jártam úgy is,hogy ketrecben a teraszon elvitte egy éjszakai madár...:(:(:(:(Sajnálom azt a nyuszit.
5/7 anonim 

válasza:

Én mindig kinn tartom a nyuszimat.Nagy bundát növesztett és hálóval védem a szúnyog ellen.Kapható cseppben az állatkajásnál élősködő és szúnyog,kullancs elleni cucc azt készen van.
6/7 anonim 

válasza:

ha már tavasszal kirakod,elkezd hozzászokni a kicsit hidegebbhez,és ha árnyékba van,szúnyogoktól védve,akkor kibírja a telet is.
7/7 anonim 

válasza:

nekem több mint 1 éve kint vannak, csak télen az első fagy előtt bent vannak. tavasszal megint go ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!