Lehetséges hogy a tengerimalacom meg van fázva?
Az utobbi napokban észrevettem hogy néha-néha tüsszög meg kicsit könnyezik is enni eszik,de nem habzsol mint régen.
Nagy ketrecben van 110x70. Egyeül van de a jövöhéten lesz társa. Szerintetek lehet hogy meg van fázva? Mit tanácsoltok mit adjak neki, esetleg valami teát?
Én először a forgácsra gyanakodnék, általában a poros forgácstól (esetleg poros szénától) tüsszögnek a malacok.
Nem szeretik a légkondit sem, attól tényleg meg tudnak fázni, vagyis inkább huzatot kapnak. A tea nem a legjobb ötlet, adj neki sok friss zöldet, paprikát, répát, petrezselyemzöldet!
A légkondi az ment de kb 2-3 hete nem használom. Én az hiszem hogy az eggyik este fázhatott meg mert nyitvahagytam az ablakot is meg a terasz ajtot is.A forgács az nem ojan poros, azt használom már kb 1 honapja és nem volt semmi baja,de akkor is tüsszögött mikor az ölemben volt.
Most is adtam neki paprikát az a kedvence késöbb kap dinnyét is, remélem nem lesz baja
Inkább attól lehet félni, hogy az új malac beteg, a tied nem hiszem, hogy fertőző lenne!
Semleges helyen szoktasd őket össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!