Ti mit adtok enni télen a tengerimalacotoknak?
Kettőnek kétszer annyi kell! Télen (a széna meg a táp mellett) főleg sárgarépát, almát kap.
A friss fű helyett szoktam nekik zabot csíráztatni, egy héten egyszer megnő!
Az uborka meg alap, mert anélkül uí-zik!
Én széna hellyet füvet adok neki persze most nyáron mikor van fü, vagyis 2 honapja kaptam ugyhogy még egy telet se töltött it és szeretnék mellé veni egy társat is de mind1 a kaja h töbet kkell csak hogy kb miket
most minden zöldséget eszik répát,ubit,paprikát stb.. meg füvet jah meg tápot is veszek neki Vitakraft menu-t
És mien széna az ami az állatkereskedésbe lehet vanni vagy jo az (házba lakok ) amit én ithol leszedek és megszáritok?
csak azért kérdem mert messze lakok és nm took mindig venni
Réti szénát esznek, mint amit például a lovaknak, teheneknek kaszálnak, ebben a fű mellett van sok egyéb más zöld is.
De ha füvet szárítasz, az is jobb, mint a friss! Száríthatsz a fű közé pitypanglevelet, tyúkhúrt, egy kevés lóherét, zsenge kukoricahéjat is!
Leforrázhatsz csalánt is, utána megszáríthatod (forrázás után nem csíp) azt is!
Széna nélkül túlnő a foguk és elpusztulnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!