Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen almot hasznaljak deguk...

Milyen almot hasznaljak deguk ala?

Figyelt kérdés

Eloszor forgacsot hasznaltam, de kifotortek es beleragadt a szonyegbe minden nap porszivozhattam. Az allat boltba ajanlottak a macskaalmot de miota azt hasznalom mindig all a por a szobamban. Tudnatok ajanlani esetleg valamit ami nem csinal ekkora piszkot? Csak szobaban tudom oket tartani egy eleg nagy ketrecben. En meg a peletre gondoltam mert azzal futunk es lattam belole kissebb meretet is de nem tudom, mivel az fabol van es ha rapisilnek milyen savak jonnenek ki belole es h artalmas e a deguknak.

elore is koszonom.

2012. júl. 25. 11:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A fapellet tökéletes. :)

Fűrészport préseltek össze bele nagy hőmérsékleten, nincs benne műanyag. Mi is azt használjuk. Bármelyik pellet jó alájuk. A fűtő is.

De ha a forgács kijött, akkor a ketrec alomtálcája is alacsony. Vagy tedd az egészet egy óriási papír, vagy műanyag dobozba, vagy ha Frici a ketreced, akkor vegyél alá egy két ajtós 80*40 centis malacketrecet, annak 15 centis az alja, és mivel nagyobb az alapterülete, a polcokról sincs kibogyózás. (Annyi... :) )

A padlószőnyeg gonosz dolog! :)

2012. júl. 25. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!