A 3 éves tengerimalacomnak nincs étvágya, alig eszik? Mi baja lehet?
Viszem állatorvoshoz, csak kérdezem, hogy van-e valakinek ötlete mi lehet ez? Viselkedett valakinek így a tengerimalaca?
Egyedül él, de mindig sokat foglalkoztam vele. Mindig életvidám, futkározós volt, rohant a kajáért.. most meg gubbaszt és alig eszik, és kezd lefogyni, aggódom érte :( És nem értem.. Odafigyeltem elejétől kezdve, hogy mit adok neki enni.
És a te malacod is gubbasztott egész nap?
Csak azért kérdezem, mert [link] ezen az oldalon leírt betegségek közül a leukémia a legjobban ráillő :(((
És ha tényleg az, akkor ugye emberre nem fertőző?? Most ettől is félek, mert nem szeretek ilyenekkel játszadozni :S:S
A leukémia az utolsó, ami szóba jöhet, felejtsd el! Egyébként emberre nézve egy leukémiás malac nem fertőző.
Az étvágytalan malac legtöbbször a túlnőtt foga miatt nem eszik, vagy elrontotta a gyomrát. A fogait nézd meg, a hátsó ha hosszú, azt úgy lehet észrevenni, hogy nem zárja teljesen össze a száját.
Ha sokáig nem eszik, nagy baja lehet, ilyenkor etetni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!