Köszi magvakat már vettem neki, csak arra lennék kíváncsi milyen gyümölcsöt és zöldséget adhatok neki amitől nem lesz semmi baja?
2008. máj. 7. 12:27
3/10 anonim válasza:
Nekem is van. Az enyémnek pacal a kedvence meg a tojás. De nagyobb ünnepekkor kaviáros macskafejet adok neki. azt is nagyon szereti.
2008. máj. 17. 10:13
4/10 anonim válasza:
gyümölcsöt szinte bármit, magvakat, illetve retek és egyéb csípős zöldségen kívül is bármit, egyedül a K-betűs zöldségekkel kell vigyázni (kisállat-kereskedő mondta), pl. káposzta, karfiol..ezektől felpuffad.
salátát is nagyon szereti, meg répát, almát magokat szoktam még neki adni.
2008. máj. 29. 22:54
5/10 anonim válasza:
én meggyet adtam neki és szó szerint kitépte a kezemből amikor megkóstolta az apró nyelvével. Én is általában répát adok neki, almát, meg a meggy a nyerő most, meg a sajtot is nagyon szereti+ a magvak
2010. jan. 11. 10:50
6/10 anonim válasza:
OLAJOS MAGVAT NEE!!!!!!!
baja lesz tőőőle
2010. júl. 8. 06:46
7/10 anonim válasza:
"A hörcsögnek készített magkeverék megfelel igényeinek. Emellett adjunk neki zöldséget és gyümölcsöt. Kedvencei a sárgarépa, kígyóuborka, saláta, paradicsom, és a paprika. Ne adjunk déligyümölcsöket, erős paprikát, hagymát, és ne adjunk krumplit keményítőtartalma miatt. Fogkoptatásra legjobb a száraz kenyér, ami akár egy hónapig is kitart." /Wikipédia/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!