Hogy lehetne megállítani a mókusokat?
nem tudom pontosan milyen fajta lehet de nem vörös..
A mátrában van nyaralonk és beszöknek a mókusok valahol a padláson laknak valószinüleg mert éjszaka ha fennt vagyunk lehet hallani a motoszkálásukat... kirágják a szigetelést a falból és hasonlo problémák....
mivel lehetne őket megfékezni? bántani nem akarjuk őket de ha nem lesz más megoldás akkor akár eddig is fajulhat...
kérlek segítsetek..
Kapcsoljatok be nekik egy rádiót. Sajnos ha erdőben van a ház, bajos lesz elintézni, hogy a környékről is eltűnjenek.
Én mogyorós pelére tippelnék...
Nézz utána úgy emlékszem védett állat, nem irthatod ki az erdőből. Viszont biztos van megoldás azon kívül is, hogy te költözöl ki a nyaralóból. :)
A zajon kívül szagokkal is megprobalhatod kijelölni a territoriumod. De nem tudom mit, utál.
az lehet az mert halottam már mástol is ezt a pelét csak nem jutott eszembe...
olyan sűrűn nem járunk fel hogy ugyhadjunk egy rádiót...
arra gondoltunk viszünk fel vadászgörényt és talán annak a "szagától" meg magától az állattól megilyednek és elmennek.. jo ötlet szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!