Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyibe kerül egy japán...

Mennyibe kerül egy japán táncolóegér? Hogyan kell őket tartani?

Figyelt kérdés
Ne jöjjenek azok a hozzászólások, hogy a google a barátod, személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Éjszaka hangosak ? Tudtok tőlük aludni?

2012. júl. 18. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
300ft
2012. júl. 22. 15:21
 2/3 anonim válasza:

Nálunk a nappaliban vannak az egereink, így nem zavarnak az alvásban. Ha nagyon sokáig ébren vagyok az éjjel, akkor néha hallom őket, de éjjel még sosem keltem fel miattuk.

Tartásuk nálunk egy üveg terráriumban van, alul 2-3 centi faforgács. Ha elfogy a WC papírunk akkor a gurigát betesszük hozzájuk 2-3 napra, de utána ki kell dobni mert belepiszkítanak. Ezen kívül van egy porcelán váruk, amibe ki-be mászkálnak és általában ott is alszanak. Az ennivalót egy sarokba szoktuk tenni, de ahogy futkosnak belepi a kaját a forgács, de ez nem baj mert ki tudják szedni. Itatójuk egy hörcsög itató, először nem tudták használni, ilyenkor ajánlom hogy egy kupakba is tegyél vizet, majd ha megtanultak inni az itatóból akkor kiveheted.

Remélem segítettem :)

2012. júl. 24. 14:28
 3/3 anonim válasza:
és a japán táncolóegér,táncol dubstepre is vagy csak úgy van?
2012. júl. 30. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!