Törpehörcsögnek csak bolti forgács adható?
Figyelt kérdés
Asztalos általi forgácstól lehet baja?2012. júl. 18. 20:11
1/8 anonim válasza:
Adható, de nagy darabos legyen, és ne por állagú!
2/8 anonim válasza:
A bolti forgácsot is valamelyik asztalosüzemből szerzik, aztán becsomagolják és öt-tízszeres áron eladják!
3/8 anonim válasza:
még kiszárítótt avar is jó neki,amit a kertben túrsz össze.
4/8 anonim válasza:
Én már raktam be nekik mindkettőt, csak az asztalostól elhozott forgácsban a száraz levéltől kezdve a csavarokon át a drótig minden volt, úgyhogy a hörik érdekében az egész zsákot a kukába vágtam. ;) Féltem, hogy megsérülnek tőle. Amúgy ezt a forgácsot ingyen hoztam.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet, hogy kipróbálom, ha az enyémek közt nem lesz se drót, se csavardarab. :)
2012. júl. 19. 12:08
6/8 anonim válasza:
Van otthon szitátok? Rostáld át és akkor nem lesz baj.
7/8 anonim válasza:
inkább bolti legyen,de az sem mindegy hogy az milyen! én egyszer nagyon rosszul jártam a boltival mert nagyon poros volt! Én is ki próbáltam a műhelyből való forgácsot de azt tapasztaltam, hogy a hörim szívesebben bújik a jó minőségű bolti forgácsba :))Ez nagyonjó forgács és még kókusz illatú is: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végül én is a bolti mellett döntöttem. Nem mertem kockáztatni :)
2012. júl. 24. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!