Milyen tisztítószerrel takarítsam/fertőtlenítsem ki a hörcsögöm akváriumát?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 19:45
2/9 A kérdező kommentje:
az miért jó?
2012. júl. 17. 19:51
3/9 alizka0827 válasza:
Igen ecettel.Azért mert az elveszi a szagot,és szép tiszta lesz az akvárium.De utána öblítsd ki.!Vegyszert viszont ne használj!
:)
4/9 A kérdező kommentje:
nem rég halt meg az előző és szeretném kifertőtleníteni is. de mivel?
2012. júl. 17. 20:32
5/9 alizka0827 válasza:
Hát azt nem tudom.Sajnálom:(
6/9 anonim válasza:
Én is ecettel takarítottam ki az enyémet, mikor az egyik elpusztult és másikat raktam bele. Amúgy a hörcsögöt terráriumban tartják, a halakat pedig akváriumban. ;)
7/9 anonim válasza:
Vegyszert is használhatsz, de akkor sokszor öblítsd át folyó víz alatt, és hagyd, hogy a szag eltávozzon belőle. Azért nem tanácsolják a kemikáliákat, mert ha marad egy kevés a terráriumon, és lenyalogatja az állatkád, akkor az nagy bajt okoz, akár halált. Éppen ezért kell jóóóó alaposan kiöblíteni, és kitörölni. Én nem bízom az ecetben, tuti nem öl meg minden baktériumot.
8/9 anonim válasza:
UV fénnyel, vagy etil alkohollal (körömlaklemosó) is tudod fertőtleníteni.
9/9 anonim válasza:
Ecettel! Az fertőtlenit is és tisztit is! És nem irritálja az állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!