Mert hallottam róla, hogy létezik törpesün, amit direkt ilyen célra tenyésztenek és nagyon megtetszett. Viszont nem tudom, hogy hogy bírná, ha nem kertben, hanem lakásban tartanám :-/ Youtube-on rengeteg ilyan videó van fent, speciális "ketrecet" is találtak ki nekik, de félek, hogy mégsem sokáig húzná úgy. Ezért érdekelnének tapasztalatok.
Ha valakinek a kertjében van, de előfordul, hogy beviszi a házba, ő nyugodtan megoszthatja a tapasztalatait, nagyon sokat segítene!
Kedves Kérdező!
Nekem van egy süni kislányom :) nagyon aranyos, könnyű tartani, nem büdi, nem zajos.
Kérdezz bátran, bármiben segítek a tartásukkal kapcsolatban :)
Kérdésedre válaszolva: ezeket a törpesüniket csak bent szabad tartani, mivel Afrikai állatok, a meleghez (20 fok feletti hőmérséklethez) vannak szokva. Veszel neki egy szép tágas ketrecet (törpenyúlnak valót) és azt berendezed neki. Lehet a szobádban is, mi is együtt alszunk a miénkkel, éjszaka sem szoktunk rá sosem felkelni. (na jó nagy ritkán meghallom ahogy csámcsog :P hiszen éjszakai állatka).
Írj nyugodtan!
Szia!
Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat!!! :-)
Az a baj, hogy a szüleimet még meg kellene róla győznöm, sajnos sehogy sem hajlanak a dologra... Pedig annyira szeretnék, hihetetlenül édesek! Amikor az utolsó válaszoló írta, hogy este kicsit rágcsál a süni... de cuki lehet :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!