A hörcsögöm olyan hangot ad ki mintha tüsszentene. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Apró tüsszentésnek hangzik. Megfázhatott?2012. júl. 12. 21:36
1/11 anonim válasza:
Mióta van meg? Az enyém kezdettől tüsszögött, azt mondták, ne tegyek be forgácsot neki, mert arra szoktak allergiásak lenni sokszor. Bejött.
2/11 A kérdező kommentje:
nekem kb. 2 hónapja van meg és mindig ez a fajta forgácsa van neki betéve, csak ma kezdte el a tüsszögést eddig nem volt baja. És nem ma kapott friss forgácsot. De azért köszi a segítséget.
2012. júl. 12. 21:45
3/11 anonim válasza:
Akkor esetleg ha huzatba tetted, akkor megfázhatott.
Ha valami új dolgot kapott, attól is lehet allergiás tüsszögés, törd a fejed, meg kérdezd meg boltban is, mitől lehet.
4/11 anonim válasza:
Valami belemehetett az orrába, akár a szénából valami törmelék, vagy virágpor, akár (fűrész)poros a forgács.
De ha volt ma kinn, akkor a szobában is összeszedhetett valamit!
Az, hogy az almot nem ma cserélted, nem jelent semmit, lehet, hogy összesen egy apró porszem volt az egészben és épp most szippantotta be!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor remélem nem lesz semmi baja.
2012. júl. 12. 22:42
6/11 anonim válasza:
Gyakran szoktak tüsszögni, szerintem nincsen baja, csak néha a forgácstól lehet ez.
7/11 ZMHase válasza:
Semmi!Egyszerüen tüszent!De lehet hogy meghült,a biztonság kedvéért vidd el orvoshoz!
9/11 Nórika99 válasza:
Nem nem kell ,orvoshoz vinni esetleg rágcsáló itatóba tegyél kamilla teját,ha esetleg megfázott az segít,de nem hiszem,hogy a nagy melegbe megfázott volna!!!Amikor azt a hangot adja ki két lábra áll és figyel?
10/11 anonim válasza:
Az enyem is szokott neha de elvittem orvoshoz es semmi baja...szerintem ok is idonkent tusszentenek pont mint mi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!