Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nektek is így vedlik a nyuszitok?

Nektek is így vedlik a nyuszitok?

Figyelt kérdés
Ebben a nagy melegben nagyon elkezdett vedleni, iszonyatos mennyiségű szőrt elhullajt. Addig nem is aggódtam, amíg azt nem láttam, hogy egy kicsit foltosan teszi ezt. A bőre nem látszik ki, de a szőre töve világosszürke, a vége fekete, s már néhol látszik a szürke rész egy kicsit. Kezdjek aggódni vagy ez most normális? Amúgy egy nem túl meleg,de nem is hűvös (légkondi mentes) szobában van.

2012. júl. 11. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Végre valaki, akivel ugyanez a helyzet. :D ne aggódj, a miénké hullott, mint a hó. Alatta ott van a rövid szőr. Most félig ilyen kopaszka szegény. A nagy meleg miatt van és nem kell aggódni miatta. Én mutattam állatorvosnak és azt mondta, hogy normális.
2012. júl. 11. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
* Ja, és ilyenkor azért ajánlott alaposan kifésülni, nehogy lenyelje ezt a sok szőrt. Mi furminatorral távolítottuk el azt a sok szőrt, egy egész doboznyi összejött.
2012. júl. 11. 21:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, akkor megnyugodtam - főleg, ha még állatorvos is látta! :)

Én körömkefével akarok nekiesni, most nincs jobb ötletem. :)

Köszi

2012. júl. 11. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Szívesen! :) Mindegy mivel, csak valamivel fésüld ki a szőrét. Szerintem a körömkefe is jó ötlet, de később nem árt venni egy rendes fésűt, mert azzal mégiscsak könnyebb dolgozni. :)
2012. júl. 12. 08:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi :)
2012. júl. 12. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100 forintért lehet kapni baba fésüt, annál tényleg nincs puhább meg jobb, a körömkefe durva.
2012. júl. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!