Vemhes-e a csincsillám?
December óta van egy csincsilla párom, és most vettem észre, hogy a nősténynek véres a nemi szerve...Folyamatosan nyalogatja és húzza maga után...Bántani biztosan nem bántották egymást, mert nagyon szeretik egymást...
Ezek mellett azt is észre vettem, hogy a nőstény sokat fekszik az oldalán...De a hasát óvatosan megtapogattam és én nem érzek benne semmit, bár olvastam, hogy a kis csincsillák nagyon könnyűek és nagyon kicsik...
A segítségeteket előre is köszönöm!
Nem tudom mennyi ideje vérzik, mert 1 hónapig nem nálam volt, mert én elköltöztem otthonról...és ma lettek elhozva, így csak ma vettem észre délelőtt, de szerintem akkor kezdett el vérezni...
Megtapogattam, de én nem érzek benne semmit, feszes és pufi a hasa egy kicsit...
Nem tudom, hogy mi más baja lehetne...kizártnak tartom, hogy beteg legyen...nagyon jó helyük van és biztos, hogy a fiúval se veszett össze!!
Most is az oldalán fekszik...ezt kb 2 hete vettem észre!
Egyébként kb 1 éves lehet vagy 1,5, mert karácsonykor kaptam az állatkereskedésből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!