Nem iszik a törpehörcsög, mit csináljak?
2 napja vettük kb.7 hetes lehet.
A kisálatkereskedésbe edényböl itatták.
Elsö nap többször is kiöntötte a tálját most önitatója van.
Nem látom,hogy inna belöle.
Egyedül rájön majd?
Mivel még vad nem tudom odatenni megmutatni.
Megharap? Hogy érted azt, hogy vad?
Vegyél neki olyan edényt, amit nem tud feldönteni, vagy az önitatót kend be pl: uborkával.
A miénk már több mint 2 éves és soha életében nem ivott vizet.
Egy ideig kínáltuk de nem kellett neki.
Kapjon naponta 2-3 alkalommal friss (vagy kiolvasztott) zöldség és gyümölcs darabokat (inkább többször kevesebbet) majd meglátjátok, hogy melyiket szereti, így pótolja a kellő folyadék mennyiséget.
Mi kerüljük a K betűseket mert állítólag az nem tesz jót az emésztésüknek (káposzta, karfiol, karalábé).
Nem harap,de nem ismer még fél tölem.
Telekaparja fürészporral,kiönti.
Azt mondták még egy hétig ne tápláljam friss zöldséggel-gyümölcsel.Talán a kora miatt nem tudom.
Harmadik válaszoló! a hörcsögnek általában elég az a folyadék is, ami a lédús zöldségekben/gyümölcsökben van, nem úgy van, mint az ember.
Az pedig nem igaz, hogy a törpehörcsög nem iszik vizet. Az enyémeim naponta ilyen melegben ketten képesek meginni 20 ml vizet is. Persze lehet hogy vanak olyanok is, amelyek kevesebb vizet isznak (pl. nekem is a harmadik hörim elég keveset iszik), de isznak vizet. Egyébként ha minden nap friss gyümölcsöt adsz neki, akkor nem feltétlen szükséges neki a víz. Meg előbb-utóbb szerintem megtanulja használni az önitatóját, de olyan tálkát is lehet kapni, amit nem borít ki.
Elfogadta a dinnyét!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!