Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kis patkányok születtek ma....

Kis patkányok születtek ma. Mik a teendők?

Figyelt kérdés
A fiú hagyjuk bent velük? Meg lehet már most őket kézzel fogni?

2012. júl. 7. 08:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszi az építőjellegű választ platypus
2012. júl. 7. 12:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Platypusnak és Zolinak is igaza van! Csak a stílusuk más és Zoli kicsit keményebb de igaz amit ír!

Hogy hány éves vagy azt nem tudom de ha huszonéves vagy az nagyon durva. (Az írásaid,válaszaid stílusábol szerintem azért mindenki érzi, hány éves vagy de persze anonimitás van így bármit mondhatsz...) Hisz tényleg nem néztél a dolgoknak előre(szaporodás és tartásuk) utána és ha a fiút véletlenül kaptad akkor 1 óra lett volna visszavinni és kicserélni! Bár azt a kereskedőt is megnézem aki "véletlenül" egy fiú-lány párt ad 2 lány helyett! És tényleg igaz hogy volt bőven időd hogy a patkány kb 3 hetes terhessége alatt mindennek utánanézz és elvidd ivartalanításra a fiút! Na most se a szaporodásról nem tudsz még semmit se az ivartalanítás nincs még mindig elvégezve... És akár már újra terhes lehet! Na most azért lehetsz másra mérges de neked lesz hatalmas rakás patkányod, már most is lehet vagy 10 de ha újra terhes akkor már legalább 20, fajtától függően több kevesebb.

Elég történetet ismerek ahol apuka csapta agyon, ásta el a házikedvenc kicsinyeit és legtöbbször nemtörődömségből születtek. Nem egyedi eset a tied.

És az ajándékozás meg, ahogy platypus írta, nem lesz egyszerű! Bár szerintem finoman fogalmazta meg azt hogy azért a legtöbb ember nem ilyen háziállatot szeretne, bár nekem semmi bajom vele...

Véleményem szerint majd a szülők elviszik egy "menhelyre" ahol sokan befogadhatják. Ha érted mire gondolok...

Szóval azonnal különválasztani fiút és hétfőn reggel azonnal vinni ivartalanításra! És reménykedni minden percben hogy nem terhes...

Ja és a született kicsik közül a fiúkat is amint lehet ivartalanítani!!

2012. júl. 8. 08:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Úristen, inkább írtad volna azt, hogy még gyerek vagy (bár nem hiszem, hogy tényleg nagykorú vagy már)... Már elmúltál 18, és ilyen a helyesírásod és ilyen stílusban fogalmazol és ennyire felelőtlenül tartasz állatot, és egyáltalán ilyen a hozzáállásod felnőtt emberként?! URAMISTEN!!!!
2012. júl. 8. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!