Ismertek olyan oldalt ahol görényekkel patkányoznak?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor belinkelnétek2012. júl. 7. 00:56
4/8 pamparamm válasza:
Elég "görény" kérdés ez így az éjszaka közepén...
6/8 anonim válasza:
szerintem érthető a kérdés...
és engem is érdekelne hogyan lehet arra betanítani vagy olyan embert találni aki ilyennel foglalkozik
7/8 anonim válasza:
Igen már nekem is leesett a kérdés, hogy görényeket akar betanítani patkányfogásra, de nem írtam rá semmit mert halvány fogalmam sincs hol van ilyen! :):)
8/8 anonim válasza:
Már ezt megkérdezted egyszer...vannak olyan tenyésztők,akik vadvéres göriket tenyésztenek,ők ügyesebbek ebben és próbálják a nőstény göriket minél kisebbre kitenyészteni,általában a nőstényeket szokták erre használni,méret,fürgesége miatt,meg mert a hím képes bemenni a lyukba,megenni ott a zsákmányt és elaludni,ezért nem használják őket erre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!