Milegyen? Kb egy honapja vettem ket fiatal (par honapos) tengerimalacot. Mindketto fiu, neha vitatkoztak, de amugy elvoltak. Ma meghalt az egyik. Tobbi lent.
nem tudom mitol... de ha mindkettojuk ugyanazt ette, akkor hogyhogy csak az egyiknek lett baja?:S vagy lehet oneki gyengebb volt a szervezete?
amugy mindig megmostam a salit mielott kaptak, amugy nem tunt felfujtnak a picike, sot... amugy mintha urulekben fekudt volna, nem tudom hasmenes is volt-e... amugy fogalmam sincs hogy szamit-e, de ugy 2 hete volt ugyancsak neki egy kisebb hasmenese, gubbasztott egy ket napig, utana helyrejott.
nagyon sajnalom a megmaradt kicsiket, nem tudom foglalkozzak-e tobbet vele ebben az idoszakban, vagy inkabb hagyjam kicsit egyedul.
először is, részvétem a malackádért. simán lehet, hogy az egyikőjük gyengébb szervezetű volt, a malacok sem egyformák. valószínű, hogy a hasmenés is közrejátszott a halálában. (vagy legalábbis annak az oka.)
a tartásról: tálban nem szerencsés a vizet tartani, inkább itatóban, fém szopókával - de ahhoz hozzá kell szoktatni őket. nem hinném, hogy a tálból azért nem ivott, mert nem tudta, hogy kell. én azt tudom elképzelni, hogy túl sok zöldséget adtál neki, és ezért nem kívánta a vizet. a hasmenés is lehetett ettől.
egyébként a másik malac mellé jó lenne egy társ, mindenképpen kisfiú, lehetőleg nála fiatalabb, mert nagyon magányos lesz... próbálj meg tenyésztőtől venni, ők megbízhatóbbak, mint a kereskedésben. merre valósi vagy? ha pesti, privátban tudok ajánlani jó tenyészetet és állatorvost is. (egyébként ha a gugliba beírod, hogy tengerimalac, az első oldal, amit kidob, nagyon hasznos infókkal szolgál.) 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!