Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyúl szaga elmúlik ivartalanít...

Nyúl szaga elmúlik ivartalanítás után?

Figyelt kérdés
Bak nyulam úgy bűzlik, mint egy görény. Ha ivartalaníttatjuk, elmúlik ez a szag? Naponta takarítjuk a ketrecet, ha nagyon büdös, akkor többször is, úgyhogy tuti nem az elhanyagoltság okozza.

2012. jún. 28. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szurkolok :)

Nekem nőstény nyuszim van, az ő pisijével semmi gond nem volt, de a bogyói irgalmatlanul büdösek voltak :) - azt pedig a pellet ugye nem szívta be :)

2012. júl. 1. 09:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát, most visszaraktam a sarokvécét (eddig nem használta, úgyhogy inkább kivettem), egyelőre gyanakodva méregeti. :D Holnap veszek pelletet, remélem az majd elveszi a szagát.
2012. júl. 1. 19:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Oké, úgy látszik megoldódott a gond. Most már úgy tűnik, megszokta a wc-t, legalábbis egész nap benne fekszik. :P Mióta pelletet használok teljesen elmúlt a bűz.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

2012. júl. 4. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!