Roborovszki hörcsögöt szeretnék majd venni, de előbb mindent be akarok szerezni hozzá.
Nem volt pénzem rendes ketrecet venni, így egy nagy tároló műanyag dobozt vettem. Amit sok helyen kifúrtunk hogy a levegő tudjon benne mozogni. A baj csak az hogy benne van egy emeletes faházikó meg a forgó kerék és nagyon sok helyet elfoglalnak.
Már azt sem tudom az etetőt hová tegyem, nem hogy a játékot (alagút) meg terveztem homokfürdőt, bár azt megtudom úgy oldani hogy csak heti 1x-2x rakom be.
Pedig tényleg nagy a doboz (törpehörinek meg pláne) de a kellékek... elfoglalnak mindent :(
Esetleg - mivel nappal alszanak a hörik - nappalra berakod neki az inni, enni valót és a házát. Este, pedig amikor felébred a ház helyett raksz be neki játékokat. Vagy, amit én is alkalmaztam, esténként kiveszed. Én egy vastag kartonpapírból alakítottam ki neki egy játszóteret a földre, beraktam oda neki a játékait. De azért jó lenne neki, ha összegyűjtötted rá a pénzt, egy ketrecet vagy egy terráriumot berendezni neki és akkor nem kell ez a macera. Én 2500-ért vettem egy 3 emeletes ketrecet neki.
2012. jún. 26. 17:48
2/3 anonim válasza:
Pontosan mekkora a doboz? Én is hasonló cipőben járok a nyulammal, neki is házi készítésű a ketrece és túl pici. Még nem volt lehetőségem, hogy nagyobbat vegyek neki. Én azzal próbálom menteni a helyzetet, hogy napi több, akár 6-10 órára is kiengedem a szobába, szaladni. Megpróbálhatnád te is, hogy kerítesz neki egy nagyobb helyet, ahol kedvére szaladgálhat. :)A játékokat így használhatnád, ha kint van. Az alagutat, a homokfürdőt, meg a házikót, például. Így a keréknek meg a tálkának lesz helye.
2012. jún. 26. 17:52
3/3 anonim válasza:
Én a doboz tetejére rácsot tennék, nem csak lukakat. Akkor jobban szellőzik.
Ezzel a technikával a fürdető homokot, kaját, alagutat, dobozon kívül is el tudod helyezni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!