Ivartalaníttatta valaki már a görényét?
Figyelt kérdés
Szeretnénk ivartalaníttattni a kisfiú görinket.Tegnap voltunk vele állatorvosnál de várni kell 2hetet mert megy egy kicsit a hasa.
Azt mondta a doki hogy az altatás nagyon veszélyes a görényeknél,és ezek után nagyon elbizonytalanodtam hogy meg e csináltassuk.
2009. júl. 7. 13:37
1/3 anonim válasza:
szia én igen,sőt az enyém lány és annak macerásabb az ivartalanítása :S de ha kutyát vagy macskát ivartalanítani tud akkor görényt is .ugyan olyan "veszéllyel,, jár mnt a kutya vagy a macska amúgy meg orvostól is függ hogy hogy végzi a munkáját ne izgulj :D
2/3 anonim válasza:
én is hamarosan viszem műtétre a fiú görimet, és hidd el jobb lesz neki...ha ivarosan hagyod nem fog annyit játszani, minden idejét az ivaros nőstények felkutatására fordítja!csak várd meg amíg jelölgetni kezd, mert ha nem az később gondokhoz vezethet(pl:mellévese daganat)
3/3 A kérdező kommentje:
A mi görink 3éve van velünk de az orvos szerint legalább 5éves.Tegnap ki ivartalaníttattuk.Folyik belőle az amivel jelölni szokott és nagyon büdös emiatt.Szegény előtte is nagyon büdi volt mert valószínű hogy túl sok hormont termelt.
Köszönöm szépen a válaszotokat.
2009. júl. 23. 17:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!