Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tudnátok mondani tengerimalacn...

Tudnátok mondani tengerimalacnak menüt (estit) 3 főre sok féle kajából?

Figyelt kérdés
Előre is köszi:)

2012. jún. 21. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem törpenyulam van.Leírom,hogy ő este mit kapott.uborkát és salátát és karalábé levelet vegyesen.Délután egy kis almát rágcsált.Reggel pedig egy kis tápot evett és répát.A tápjából még mindig van az etetőjében.Széna folyamatosan van előtte.

Úgy vettem észre,hogy most a napokban ebben a melegben inkább a zöldségek és gyümik teszik ki a fő táplálékát.

Remélem tudtam vele segíteni.

2012. jún. 21. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Aperitif: szénsavmentes balfi ásványvíz

Előétel: réti széna pitypangvirággal

Főétel: petrezselymes uborka vegyes zöldségkörettel

Desszert: almatál (jonatán, idared és delicsesz fajtákból vegyesen) dinnyehéjban tálalva

Vacsora utánra egy kis rágcsálnivaló széna szénsavmentes balfi ásványvízzel.

Jó étvágyat a 3 kismalacnak!

2012. jún. 21. 20:44
 3/4 anonim válasza:
29%

előétel:tengeri(kukorica)

főétel:tenger gyümölcsei tengervízben

desszert:tenger hullámai szelet,búvártúrós

2012. jún. 21. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokféle kaját egyszerre nem szabad nekik adni! 1 max 2 félét lehet egyszerre,mert nagyon megterheli a gyomrukat és persze ha egyszerre csak 1 félét kapnak,akkor nem lesznek válogatósak. Rengeteg zöldség és gyümölcs van,amit ehetnek,az a kérdés,hogy neked mi van otthon!
2012. jún. 21. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!