Höritartók, mi történt? Ma meghalt tesóm törpehörije. (részletek lent)
... De elég furcsa módon. Nincs egy órája hogy még vidáman futkosott, kocogott, mászált, áskálódott és elbújt. Úgy tíz perce följött tesóm, hogy a hörci egész pofija tiszta vér, meg a hátsó fele is... Én is tudom hogy nem egy fiatal höri, kicsit több mint másfél éves, de szerintem ez nem a természetes halál keze volt, mert volt már pár hörink, egyszer valami fertőzést is bekaptunk, amikor hat höriből négy meghalt. De mindegyik csak elfeküdt és nem kelt fel többet.
A kérdésem itt tehát az, hogy tudja valaki, hogy mi okozta a hörike halálát? Semmi ötletünk nincs, mert jól van tartva, de hátha tudtok olyat mondani amire még nem gondoltunk..
Juteszembe. Ha a függöny ólomszegélyes, és a höri megrágja, lehet ez a következmény? Nem tudom biztosan az-e, de azért rákérdezek, a nimfapapagájunknak is ez okozta a vesztét.. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!