Mit tegyek ha bedepizett a hörcsögöm?
Ejj, az ilyen késői órákban már egy hörcsögtől is beindul egyesek fantáziája :D
Jutalmazd meg egy kis vizes salátával, almával, répával. Biztos melege van :)
Írtam nem viccből írtam a hörcsögben mint a nyulakban is ösztönösen nagyon erős a szaporodási vágy.. nem véletlen a "közmondás" b"sznak mint a nyulak..
Ha egyedül van és nincs lehetősége lehet hogy depis lehet tőle.
De ez csak egy ötlet, lehet hogy tényleg beteg vagy ilyesmi esetleg elrontotta a gyomrát.
Sajnos nem tudom, nem vagyok szakértő csupán annyit tudok hogy a hörcsögök nagyon aktívak mint a nyulak és feltételeztem ha egyedül él akkor kiválthatja belőle a depit. Az egyedül lévő állatok nehezen kezelik főleg olyan időszakban, a kutyáknál például ellentétes reakció, ha tűzelés van megvesznek, akár kiszökni is megpróbálnak bármi áron egy kóbor numera reményében :)
Nekem kan kutyám volt, amikor tüzeltek a szukák ő mindig megtalálta a módját hogy kiszökjön ha kellett a kerítést rágta át.
Egy hörcsögnél aki be van zárva egy ketrecbe egyedül és a közelben sincs nőstény lehet hogy kiválthat depit a reménytelenség magány. De még egyszer hangsúlyozom ez egy tipp nem vagyok a téma szakértője, szerintem fel kéne keresni egy hozzáértőt, vagy csak egy állatorvost, és rákérdezni esetleg felhozni neki konkrétan ezt a nemi kérdést hogy lehet e alapja a viselkedésének. Vagy kivizsgáltatni, mert lehet beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!