Szerintetek ez így jó lesz?
Figyelt kérdés
A két tengerimalacom ketrece 80*50 cm-es, de van benne egy nagy faház, ami a ketrec 1/3-át elfoglalja, ezért úgy gondoltam átrendezni, hogy berakok egy emeletet, ami alatt tudnak futkosni, így az egész alapterületet át tudják futni, az emeletre meg egy kisebb házat rakok, de abban is elférnek ketten. Szerintetek ez így jó? Meg még azt szeretném tudni, hogy mennyi esély van arra, hogy két különnemű malacom van, mert mindkettőre azt mondták hogy lány, de hallottam már olyanról hogy összetévesztették.2012. jún. 18. 10:04
1/2 anonim válasza:
A nemek megállapításához, itt egy kis segítség: [link]
A nőstény ivarszerve Y, a hímé i alakú, de itt képeken is látszik.
A lakhelyükkel kapcsolatban: Azt figyeld meg, hogy ha fent van a házikó, akkor is használják e? Mert lent egy kis kuckóban érzik inkább magukat biztonságban. Ha meg tudod oldani, inkább a kis házat pakold nekik lentre.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ahogy nézem szerintem lányok, tényleg nagyon remélem hogy nem tévedtek az állatkereskedésben mert elég jó hírük van, Soroksáron a Galapagos állatkereskedés és a Köki terminálban a Kutsera. Azt vettem észre hogy elég sokat vannak a háztetőn, szerintem akkor a házban is szívesen lennének, és az emelet alá is be tudnának menni elbújni. Köszi a választ.
2012. jún. 18. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!