AKINEK VAN vadászgörénye, mennyit foglalkozik vele napi szinten?
Barátom szüleinek volt kettő. Reggel engedék ki egy órára, meg este 6-kor 1-2 órára. Aztán kajára maguktól mentek vissza a ketrecbe, ott megették és aludtak.
Amikor ki voltak engedve és ott voltam, én felvettem a gumicsizmát, mert volt már hogy valakinek beleharaptak a lábujjába és én féltem tőlük, de apjának mindig felmentek az ágyára, aki ott nézte a tévét és ott ugráltak rajta. Meg volt a szobában egy macska is és néha azzal is játszottak, de már a macska és félt tőlük, mert ezek kicsit durvábban játszottak, mint ő. Ha volt az asztalon csoki, azt lelopták, bevitték a fotel alá. Ha volt egy pohár sör, abba beleittak. Sokat rosszalkodtak :D
Nyáron meg ki lettek rakva kinti hegesztett ketrecbe, ami nagy volt, 3 emeletes, abban tudtak rohangálni, csak mivel volt kint 3 kutya is, azért kellett ketrecbe rakni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!