Hogyan szelídítsem meg a patkányaimat?
Figyelt kérdés
Két hete kaptam 2 patkánylányt.(akkor négy hetesek voltak)
Minden nap beszélek hozzájuk és már egész jól hagyják hogy simogassam őket , de ha éber állapotukban megfogom őket kiugranak a kezemből és elszaladnak a ketrec legtávolabbi pontjába. Ha akkor fogom meg őket mikor alszanak akkor kb. 8-10 másodpercig totál nyugodtan a kezemben maradnak.
A lényeg hogy van valamilyen trükk amivel gyorsabban el tudnám nyerni a bizalmukat?
2012. jún. 17. 14:51
1/2 anonim válasza:
Etesd őket kézből! Ne csak akkor vedd ki őket ha alszanak! Nyugodtan vedd ki őket, tedd egy magasabb asztalra őket, onnan nem nem mernek lemenni. Simogasd, fogdozd őket.
2/2 anonim válasza:
Én föl szoktam tenni régen a vállamra, és ott üldögéltek. Néha lemásztak a hátamon, meg vissza, bebújtak a hajam alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!