Kinek milyen betegségben szenvedett már a csuklyás patkánya?
Figyelt kérdés
Nekünk is van egy 2éves patink, és néhány hónapja elkezdett betegeskedni. Az orvos vesegyulladással,atkássággal kezelte,de nem hatott. Bénult a két hátsó lába amivel nem tudtak mit kezdeni. Nagyon szeretjük, sokat foglalkozunk vele, nem szeretnénk elveszíteni:( Szeretnénk, ha azok akik már voltak hasonló cipőben, megosztanák a tapasztalataikat velünk.Köszi!2009. júl. 5. 10:05
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is volt már több is de sajnos ezek a kis állatok nem élnek tovább 2-3 évnél!
A miénknek valami óriási kinövés volt a nyakán amit előszőr leszívtak de sajnos nem lehetett megmenteni!
2/4 anonim válasza:
nekem még semmi bajuk nem volt.... de csk 2-3 évig élnek... ne hagyd szegényt szenvedni, ha nem tudja mozgatni a lábát, úristen. a mellső lábán húzza magát??? inkább altassátok el...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! Elaltatni nem szeretnénk, mert ettől függetlenül ugyanolyan hyperaktív a drága."Szaladgál"-na, de jön-megy, rágicsál, lesi a kaját, étvágyával semmi gond sincs.Akkor ha 2évet megélt az jó? Én 4évet tudtam, ezért nem gondoltuk, hogy a betegsége "korral jár"...
2009. júl. 6. 13:26
4/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen! )) Reméljük még sok örömöt okoz nektek! kedves kis jószágok!! )))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!