Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalacom beteg mit...

A tengerimalacom beteg mit tehetnék?

Figyelt kérdés
1 hete kezdődőtt nem evett pedig elötte örült az ételnek répa uborka saláta alma minden ami jo neki mag sok széna és tiszta víz de egy ideje nem eszik fecskendőből ettetük többször adtunk neki narancsot kifacsarva fecskendővel hogy ne szenvedjen c-vitamin hiánybana doki azty ilyesmi aztán adott neki vlamilyen injekciot nem is tudom azt modnta hogy meghoza az étvágyát lehet talán antibiotikum de nem kellett fizetni és a másodikért sem a másik tengeri malacomnak pedig a emlő-e daganatos olyan minte yg fél borso ha cseresznye nagy lesz akkor operálni kell ez menyibe kerülhet és az első malacka nagyon lesoványododtt érzem amedencéjét és a csontját asegénél mit tudok tteni mind a 2 fiu még nem voltak lánnyal de sokszor látom hogy azt hogy az daganatos malac elölről hátulrol probálja amásikat és ezért nagyon dühös vagyok rá mert beteg szegényke nem hiszem hoigy sokat birna valaki tipp ??segitség?? hasonlo helyzet???
2012. jún. 13. 15:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
pont annyi
2012. jún. 13. 16:00
 12/25 A kérdező kommentje:
miért te mennyi?
2012. jún. 13. 16:00
 13/25 anonim ***** válasza:
én 17
2012. jún. 13. 16:01
 14/25 A kérdező kommentje:
16
2012. jún. 13. 16:02
 15/25 anonim ***** válasza:
Na de egy szónak is száz a vége: be fogja adni a kulcsot.
2012. jún. 13. 16:03
 16/25 A kérdező kommentje:
te eggyáltalán szoktál normális választ adni szerintem igen mert 75% az értelmes kérdéseid izéje lehet hogy meg hall de nem akarom hogy igy halljon meg szreteném megmenteni már egy malacom meghalt nem akarok még eggyet temetni hozzá
2012. jún. 13. 16:06
 17/25 anonim ***** válasza:
Egy tengerimalacos szakra specializálódott dokihoz vidd el, az én tengerimalacommal még nem fordult ilyen elő. Remélem mihamarabb meggyógyúl, drukkolok és a nagya 'szájhőssel' pedig ne foglalkozz, ne szánj rá időt se, inkább minden energiád a tengidé legyen! Sok sikert! ;)
2012. jún. 13. 19:57
 18/25 A kérdező kommentje:
ugy lesz köszönöm :) most is foglalkozom vele
2012. jún. 13. 20:33
 19/25 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az előttem író írja :) Vidd el dokihoz.
2012. jún. 15. 20:09
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
szerintem verd földhöz
2012. jún. 15. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!