A törpenyuszim egész mindenhova odabogyózik. Mit csináljak? Illetve miből tudok neki kuckót csinálni, mert egyenlőre egy doboz van neki.
A dobozába csak éjszakára rakom be, viszont telebogyózza a lakást. Ahova megy, mindenhova bogyózik/nem keveset/. Mit csináljak?? Legyen egész nap a helyén??
Házilag miből tudok neki lakot csinálni??
Dobozból kirágja magát.
Mennyi idős a nyuszi?
Egyenlőre még nem rágta ki magát, de tudom, ezért is szeretnék neki valamiből tákolni kis lakot, csak nem tudom, hogy miből?! Mert ketreceket elég drágán láttam, amire most sajna nem futja...
6-8hetes körüli, vasárnap hoztuk haza.
Azért is kellene neki egy normális ketrec,mert az első 1-2 hétben nem is lehetne sokat kiengedni,amíg meg nem szokja a környezetét. Ha felelősség teljes nyuszi tartóvá szeretnél válni,ezt az oldalt javaslom Neked: [link]
Itt nagyon sok segítőkész ember van és értenek is a nyulakhoz. Ketrecet nézz használtat interneten. Ha tudsz vele foglalkozni és sokat tud kint lenni,akkor nem kell neki óriás ketrec,elég egy akkora amiben el tud bújni és el tud nyújtózni kényelmesen,illetve egy kis sarok ahova pisil és bogyózik. Szóval a lényeg,hogy 1 hétig legalább bezárva kellene tartanod és barátkoznotok egymással, a környezettel,mert azért fél mivel még minden új neki. Fokozatosan szoktasd hozzá a simizéshez. Ha már jól össze haverkodtatok,akkor ki lehet engedni és szobatisztaságra nevelni. Sok sikert és örömöt a nyuszihoz!
Használtan nézzél a Vaterán.
Vagy pont hegesztett rács, tetőléc, laminált padló + 1 hétvége.
De szerintem ugyanúgy 6.000,- körül lesz mindkét verzió.
Ha van otthon bútorlap, léc, linóleum, hűtőszekrény rácsa, akkor barkácsolhatsz, de a látvány kérdéses...
Én inkább ablakot pucolnék a szomszéd néninél, és vennék az árán egy használt ketrecet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!