Mi lehet az oka tengerimalac korpázásának, ha nincs rajta semmi élősködő?
Figyelt kérdés
Utalhat belső problémákra? Vagy mi a frásztól van?? Volt bőrkaparék vizsgálat, de negatív lett mindenre, kapott tetvek elleni cseppet, két kezemen nem tudom megszámolni hogy hány rühesség elleni szurit kapott, egyszerűen tanácstalan vagyok. És vakarózik szegénykém, minden kezelés ellenére semmi javulás. Már minden kezelésen túl vagyunk, amin csak lehetséges, nem gomba, sem semmi. Akkor most mi van??2012. jún. 13. 10:27
1/3 anonim válasza:
Itt egy lista a malacbetegségekről tünetekkel, gyógymóddal:
Én átnéztem (de nézd át te is), a vakarózásra amit találtam az az atka (sebes lenne, fertőző), bolha (látnád), csípés (kullancsra gondolnak?), gomba (sebes lenne, fertőző), sömör (sebes lenne, fertőző, ez veszélyes), tetű (látnád) és a sima korpásodás.
Ha volt már orvosnál és nem sebes, meg állatok sincsenek benne akkor ezek közül marad a sima korpásodás, arra mag korpásodás elleni sampon a gyógymód!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:-)
2012. jún. 13. 11:31
3/3 kismanók válasza:
Szia! Én azt hittem, hogy csak az Én malacaim vakaróznak. Képzeld, Nekem hasonló a problémám. Igaz, még csak most kezdtem utánajárni, de már ők is megkapták minden lehetséges élősködő ellen, ami lehet. Látni nem látni semmit, ép egészséges a bőrük, a szőrük, de valami még sem tetszik. Viszont ők nem korpásodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!